neoVIDERM

Spas za Vašu kožu!

Opekli ste se? Imate opekline od sunca? Koža vam je upaljena? Crvena je i oštećena?

neoVIDERM emulzija za kožu je u tom slučaju pravi proizvod za vas koji svakako morate imati u svojoj kućnoj ljekarni!.

neoVIDERM emulzija za kožu medicinski je proizvod koji pridonosi:

N

Pospješuje i ubrzava regeneraciju kožnog tkiva

N

Smiruje opekline i upalne procese

N

Dubinskoj hidrataciji kože

N

Zaštiti kože obnavljajući hidrolipidnu ravnotežu, lime se vraćaju normalni uvjeti fiziološke obrane kože

Indikacije

Neka jogurt u frižideru bude za piće. Opečenu, crvenu, upaljenu i oštećenu kožu spašava neoVIDERM – zaštitnik cijele obitelji!

Opekline

Opekline se mogu  dobiti tijekom svakodnevne rutine u Vašem domu ili zbog prekomjernog izlaganju suncu ljeti i zimi tijekom skijanja te mogu imati i dugoročne štetne posljedice za kožu.

Tretmani laserom

Tretmani laserom su u današnje vrijeme postali nezamjenjivo oružje u anti aging tretmanima, ali i svim tretmanima rješavanja problema na koži, od hiperpigmentacije do bora.

Kemijski piling

Kemijski piling podrazumijeva upotrebu neke od kemikalija koja se nanosi na kožu lica. Obično se nakon tretmana primjećuje crvenilo i stvaranje krasta koje će trajati 5 do 10 dana. 

Depilacija

Za razliku od mirišljavih maski za lice, krema i pilinga, depilacija za sobom ostavlja urasle dlačice, ranice i crvenilo. Njega nakon depilacije važna je koliko i sama depilacija.

Tetovaže

Dobro poznati simptomi nakon tetoviranja su: upala, crvenilo, bol, čak i mjestimično stvaranje gnoja. Nekoliko dana nakon treba njegovati kožu kako ne bi ostali ožiljci ili nastale infekcije.

Radioterapija

Uz neoVIDERM vratite normalne uvjete fiziološke obrane kože, dubinski hidratizirajte kožu, ubrzajte regeneraciju kožnog tkiva te umirite opekline i upalne procese.

Vaša zdravlje kože započinje ovdje.

Pošaljite nam upit, a mi ćemo Vas usmjeriti ka najbližoj ljekarni!

Iskustva pacijenata

“Imam jako osjetljivu kožu pa mi je crvenilo nakon depilacije pojačano. U ljekarni su mi preporučili Neoviderm za ublažavanje crvenila. Stavljam ga odmah nakon depilacije, a rezultate vidim isti dan. Koža mi se brzo oporavi, a Neoviderm ujedno i lijepo miriši.” 

Ines (31)

Zaprešić

“Čudesan proizvod. Nakon dobivene opekline od sunca odmah sam počela nanositi Neoviderm i u roku dva dana crvenilo se povuklo. Nije peklo niti se koža ljuštila. Fenomenalan proizvod, must have!” 

Maša (35)

Zagreb

Dobra emocija potiče dobru energiju, a dobra energija pokreće svijet!

+385 1 3700 450

info@delmerion.hr

Zadarska ulica 75, 10 000 Zagreb